lauantai 15. kesäkuuta 2013

Tahdoin tatsan!

Suosikki tatuointiliikkeeni Turku Tattoo Parlour päätti olla näkyvästi hyvän asian puolesta. Supporttina Tahdon2013-kansalaisaloitteelle Tuta ja Sammy tatuoivat lauantaina 15.6. kello 12 alkaen TahdonTatsan -kuvia 20 eurolla. Puolet tatuoinnin hinnasta menee Tahdon2013-kansalaisaloitekampanjan tukemiseen.

TahdonTatsan -kuva on yksinkertainen ja sievä, pieni tatuointi, jonka voi ottaa joko väreissä tai mustavalkoisena. Kuva on kuitenkin aina samanlainen ja saman kokoinen. Paikan tatuoinnille saa valita itse.

Minulla oli perjantaina aika Tutalle puolihihaprojektini tiimoilta ja sain samalla mahdollisuuden toimia TahdonTatsan -koekaniinina. Ennen varsinaisen hihanväritysurakkamme alkua, Tuta tatuoi TahdonTatsan kyynärpääni sivulle. Tatuoinit syntyi hetkessä ja sen lisäksi, että saan ylpeänä kantaa ihka ensimmäistä TahdonTatsaa, on uusin kuvani myös näkyvä mielipiteen ilmaus. Ja vaikka olenkin uniikkien tatuoinitien ystävä, tällä kertaa ei harmita yhtään, kun kohtaan kauppajonossa, liikennevaloissa tai vaikka baaritiskillä ihmisen, joka kantaa samanlaista leimaa kanssani. Sellaisessa tilanteessa lupaan vaikka tarjota jäätelön TahdonTatsan -samikselle.

Kuva ja tatuointi by Tuta @Turku Tattoo Parluor

Mikäli tatuoinnit eivät ole juttusi, tai et muuten vaan pääse tähän tempaukseen osallistumaan, voit pistää hyvän kiertämään muillakin tavoin, esimerkiksi allekirjoittamalla kansalaisaloite-kampanjan kannatusilmoituksen.

Kansalaisaloite esittää, että jatkossa myös samaa sukupuolta olevilla pareilla olisi oikeus solmia avioliitto. Muutoksella pyritään lisäämään yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa. Tämä ehdotetaan toteutettavaksi muuttamalla avioliittolakia, lakia rekisteröidystä parisuhteesta ja lakia transseksuaalin sukupuolen vahvistamisesta. Suomen nykyinen lainsäädäntö asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan. Vain nainen ja mies voivat avioitua keskenään. Rekisteröidyssä parisuhteessa olevilla pareilla on samat velvollisuudet muttei samoja oikeuksia. Tasa-arvoinen avioliittolaki takaisi jokaiselle oikeuden mennä avioliittoon riippumatta puolison sukupuolesta. Näin kaikki parit olisivat lain edessä yhdenvertaisia.

Lisää Tahdon2013-kampanjasta voit lukea täältä.

Mikäli tatuointikuume iski noin niinkuin yleensä, tutustu Turku Tattoo Parlouriin.

Love & Peace
Flikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti