sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Hei vaan, Jopas lähti!

Ne Luumäet 28.12.2012, Turun Klubi

Olipa oikein ihana ramo-punk kattaus järjestetty joulun välipäiville. Töistä oli hoidettu vapaailta jo hyvissä ajoin ja liput hankittu heti kun myyntiin tulivat. Ovella oli vielä muutama lippu myymättä, mutta taisivat nekin vähät mennä sillä sen verran täysinäinen sali oli.
Alkuun oli tarjolla The Tarjas jonka peruspunkero ei jättänyt ketään kylmäksi. Puolen tunnin rypistyksessä ei ollut ainoatakaan suvantokohtaa vaan homma painettiin ammattimaisen poikamaisesti alusta loppuun. Ainoana miinuksena mainittakoon, että keikalla ei kuultu omaa suosikkiani ”Kake Randelin (On mun idoli)”.

The Tarjas, Ramopunkia Ulvilasta
Sitten olikin aika ottaa tanakka haara-asento ja huutaa lavalla olevan kyltin ohjeistamana ”Hei vaan, Jopas lähti!” ja siitä se todellakin lähti. Hienosti rakennettu keikka kulki kronologisesti alusta loppuun – eka levy, välispiikit, toka levy, välispiikit. Joey piti yleisön täydellisesti otteessaan jyhkeällä olemuksellaan ja Heko väänteli naamaansa milloin mihinkin asentoon.


Ja tästä se todellakin lähti...

Ne Luumäkien tunnelmaa
Biisilista oli hieno kattaus hienon bändin koko urasta eikä siitä jää mitään pahaa sanottavaa. Jos Ne ei tuu ikinä back, niin komea oli uran lopetus.

Setä

PS. Flikka jäi kaipaamaan kellariin, mutta ei makiaa mahan täydeltä.

PPS. Kuvat tuli räpsittyä tosi tosi laadukkaalla kamerakännykällä, koska kelvollinen kamera jäi kotiin. No ainakin ovat artsuja.
PPS. Jos Ne Luumäet ei kuulosta tutulta ja vaikka kuulostaisikin, vieraile bändin nettisivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti