sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Mihinkäs tiikeri raidoistaan

Setä ostelee levyjä, itse rakastan tilpehööriä. Olen ollut sellainen lapsesta asti. Kaikki mikä on pikkukivaa ja sopii sisustukseen ja kulloiseenkin makuuni, pitää saada nyt heti. Itse asiassa Setä on alustavasti kieltänyt minulta kaikenlaisten säilytysrasioiden ja pussukoiden hankkimisen, mutta aarteista se ei puhunut onneksi mitään.

Siispä tiikeriin.






Tanskalainen lifestyle-kauppaketju Tiger avasi myymälän Turussa joskus viime vuoden loppupuolella. En ole ollut kaupasta mitenkään erityisen innoissani, onhan nuo tiimarit jo nähty, mutta sitten bongasin Kesällä kerran -blogista hauskoja viiksituotteita, jotka osoittautuivat Tigerin alkuvuoden uutuuksiksi. Niiden innoittamana tein pienen retken Turun myymälään, enkä voi todellakaan sanoa poistuneeni sieltä tyhjin käsin.







Laastarit, nenäliinat, keittiörätit ja servetit ovat toki hyödyllisiä, mutta mitä ihmettä teen taas yhdellä uudella viholla tai valokuva-albumilla? Entäpä säästöpossulla? Minulla on niitä jo kolme, mutta tämä uusin oli niin söpö ja kaiken lisäksi vielä liitutaulumaalilla sipaistu, että olihan se pakko lunastaa kotiin. Nappimagneeteille sentään on paikka valmiina joululahjaksi saamassani magneettitaulussa. Ja kuten kuvista huomaatte, taas tuli hankittua yksi säilytyspussukka ja parit rasiat. Että sillai.


Flikka



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti