torstai 23. toukokuuta 2013

Koti kuin unelma

Olette saattaneet rivien välistä (ja  ehkä vähän suorempaakin) havaita, että Flikalla on levottomat jalat. Muuttohalukkuus on kasvanut aika moisiin sfääreihin viime aikoina, mutta todellisuudessa meillä on kiva koti, jossa on paljon tilaa ja monia hyviä juttuja. Esimerkiksi iso keittiö viihtyisällä pihanäkymällä on sellainen, josta olisi jatkossa vaikea tinkiä. Tai eteinen, johon mahtuu (melkein) riittävästi säilytystilaa rakkaille tennareillemme.

Sisustajana kumpikaan meistä ei kuitenkaan ole kovin lahjakas ja asuntomme potentiaali on jäänyt aika lailla hyödyntämättä. Kun Setä pohtii ratkaisuja käytännön kautta ja uskoo tilan tuovan onnellisuutta, hautautuu Flikka tunneiksi sisustusblogien uumeniin etsimään inspiraatioita. Joskus se etsintä sitten tuottaa tulosta, sen todisti tänään yksi Flikan suosikkiblogeista eli Kotilo.

Kotilon blogipäivityksen kautta löytyi sellainen koti, joka olisi kuin suoraan Flikan salaisista päiväunista. Se on myynnissä Stadshem-nimisellä kiinteistövälitysfirmalla Ruotsissa. Koska Setä tuskin nyt yhtäkkiä suostuisi muuttamaan Ruotsiin eikä Flikankaan kannata sinne just nyt lähteä, tämä jää yhdeksi haaveasunnoksi monen muun joukkoon. Sitäpaitsi ei sitä varmasti saisi kalusteineen päivineen ostaakaan. Siipinä se saa kuitenkin toimia tuleville sisustusunelmille. Kiitos Kotilo, että näytit tämän meille.

Käykää tekin katsomassa sitä joko Kotilon sivuilla tai suoraan Stasheshemin sivuilla, niin tiedätte miltä meillä pitäisi näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti